Privacy DS warenhuis

De adverteerders en partners van www.dswarenhuis.nl maken bijna altijd gebruik van tracking cookies. Zodra u dus winkelt via deze website bij een echte webwinkel wordt dat geregistreerd door www.tradetracker.nl www.familieblend.nl ( voorheen www.affiliate4you.nl ) zodat wij een deel van de percentage ontvangen voor ons promotie werk. Men gebruikt meestal uw IP adres en dus altijd het bedrag van de order om deze berekening te maken. ( dit geld dus bij alle ( externe) links en afbeeldingen met links )

U kunt bij ons niets bestellen dus let bij de webwinkels waar wij naar verwijzen dus ook even op de privacy pagina en voorwaarden van leveringen.

Er staan wel knoppen op onze website om onze pagina te delen via sociale netwerken. Wij gebruiken een google + knop en hier vind u de privacy van google https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/. Het is voor mij ook niet duidelijk genoeg om aan u te vertellen hoe de knoppen nu eigenlijk werken. Zo ver wij weten wordt er van alles geactiveerd als u op die knop klikt en koppelt u dus gegevens aan uw account bij google.

De andere knop die wij gebruiken is van http://www.addthis.com/ en dat systeem is ook extreem ingewikkeld. Zo ver ver ik weet gebruiken hun geen cookies maar er worden wel gegevens opgeslagen zoals aantal klikken enz. Hoe het werkt geen idee maar u vind hier hun privacy http://www.addthis.com/privacy Zo ver wij weten wordt er pas iets geactiveerd als u op die knop zou drukken. Als het goed is zou u overal een account moeten hebben anders werkt het niet dus u vind bij alle sociale netwerken nog veel meer info over privacy en ook die pagina`s veranderen continue.

24 uur per dag in de gaten houden kunnen wij ook niet dus om te voorkomen dat wij wat missen linken wij door.

Deze pagina is van Sanders Marketing KVK: 32131243 BTW: NL1826.83.941.B01 P. Lieftinckstraat 16 1314 NP www.sandersmarketing.nl en dat bedrijf is van Sanders den Hartog en hij heeft een chronisch pijnsyndroom en vermoeidheidsdroom.

Ps. Het kan voorkomen dat er verkeerde info staat op deze pagina u vind daar meer over bij over ons.